Kinderen

 

Start
Markten
Gastronomy
Culturele agenda
Golf
Kinderen
Winkelen
Excursies
Bezienswaardig

Spanje vakantieland, Spanje informatie, vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen en last minute reizen

Kinderen

Aqualandia is een groot water amusementpark voor groten en kleintjes ten westen van Benidorm. Alle attracties hebben te maken met water omringd met veel verkoelend groen. Er zijn waterwerken voor beginners en hele spannende voor de durfals. De namen geven het al aan: Pistas Blandas, Laguna, Rapids, Niagara, Kamikaze, Splash en Atlantic Surf. www.aqualandia.net

 

Terra Mitica Theme Park

Het Terra Mitica Theme Park is een park voor het hele gezin. U maakt een reis door de 5 belangrijkste en legendarische Mediterraanse beschavingen: Egypte, Griekenland, Rome, Iberië en de eilanden. In het Terra Mitica Theme Park kunt u samen met Odysseus een gevecht aangaan, over de Nijl zeilen, en monsters verslaan. U kunt bijkomen op één van de fantastische wildwaterbanen, de verbazingwekkende Roller Coaster beleven en nog veel meer hilarische attracties. Terra Mitica is geschikt voor jong en oud.

Klik voor grotere fotoKlik voor grotere fotoKlik voor grotere fotoKlik voor grotere foto 

Klik voor grotere foto  Klik voor grotere foto Klik voor grotere foto

 

Mundomar is een uniek avonturen park, met voornamelijk exotische zeedieren in hun natuurlijke omgeving. De sterren van het park zijn de dolfijnen. Deze lieve en intelligente dieren zullen zowel jong als oud verbazen met hun gekke capriolen. U zult ook beziggehouden worden door de ’babbelzieke’ papegaaien met hun charme en exotische veren. Verder zult u genieten van het prachtige landschap met o.a. watervallen en meertjes.

 De Algar watervallen

De Algar watervallen horen bij de top tien van bezienswaardigheden. De Les Fonts de l’Algar is een natuurpark waarin de oorspronkelijke watervallen beschermd zijn. Je kunt zwemmen in kristalhelder water. Bamboe en oleanders omzomen de paden. Er is een speciaal Geurpad en in het museum van het milieu vindt u medicinale kruiden, olien en essences. Een goede neus heeft hier een fijne dag.

 Klik voor grotere fotoKlik voor grotere fotoKlik voor grotere fotoKlik voor grotere fotoKlik voor grotere foto

Nog een paar voorbeelden van activiteiten in de omgeving

Karten, Paardrijden, Bergbeklimmen, Cricket, Mountainbiken

 

 

 

Start | Markten | Gastronomy | Culturele agenda | Golf | Kinderen | Winkelen | Excursies | Bezienswaardig

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 17/09/2010